EstBAN ja AS Harju Elekter alustavad koostööd

12 October, 2019

Meil on rõõm teatada, et novembri alguses sõlmisime koostöölepingu ASiga Harju Elekter. Koostöö eesmärk on kaasata Harju Elektrit startup investeeringute maailma, innustades seeläbi idufirmasid üha rohkem arendama kõrgtehnoloogilisi ideid ja pakkuda neile omalt poolt parimaid võimalusi investeeringute kaasamiseks.

Nii EstBANi kui Harju Elektri eesmärgiks on tegutseda ühiselt idufirmade investeeringuks ettevalmistamise, äriinglite koosinvesteerimisvõimaluste loomise ja investorite ning suurkorporatsioonide investeerimisteadlikkuse tõstmisega.

“Harju Elekter kohtab igapäevaselt palju uusi innovaatilisi ettevõtteid, kuhu võiks investeerida, ent meie kogemused ja teadmised jäävad väheseks, et startuppidesse ressurssi paigutada. EstBANi investoritega projekte hinnates saame valdkonnapõhist teadmust juurde,” ütles Harju Elektri juhatuse liige Tiit Atso. 

“Eesti vajab tihedamat koostööd suurettevõtete ja startupi valdkonna esindajate vahel. Tahame korporatsioonidel aidata teha nutikaid ja kaalutletud investeerimisotsuseid ja samaaegselt pakkuda idufirmadele võimalust teha koostööd maailma tipptasemel suurettevõtetega, kel on võimekust idufirmasid toetada rahaliselt, teadmiste-oskuste ja ka kliendibaasiga,” sõnab EstBANi juhatuse esimees Ivo Remmelg.

Harju Elekter Grupp on juhtiv kesk- ja madalpinge elektri- ja automaatikaseadmete valmistaja Baltimaades ning tuntud ja tunnustatud tootja Skandinaavia riikides. Harju Elektri põhitegevust toetavad lehtmetalltoodete tehas Eestis ning tööstuskinnisvara arendamine ja rentimine.

EstBAN on ettevõtetesse varases arenguetapis investeerivate ingelinvestorite katusorganisatsioon, mille eesmärk on ettevõtluskeskkonna arendamine ja ingelinvesteeringute mahu suurendamine. EstBANil on 150 äriinglist liiget.